Disznóvágás

min. 50 fő

egész nap

A szálloda vagy partner által biztosított böllér felügyeletével a résztvevők aktív segítségével történik meg a disznóvágás.

A hagyományokhoz híven a vér és a máj elkészítésre kerül, amelyből a résztvevők megreggeliznek /tízóraiznak. Ezután kezdődik a sertéshús feldolgozása: darabolás, válogatás, húsdarálás, kolbász és hurkatöltelék elkészítése és töltése. Eközben készül a disznótoros ebéd / vacsora is: orjaleves, sült hurka és kolbász, körettel, savanyúval.

Játékos gyakorlatainkat természetesen beiktatjuk a disznóvágás menetébe, minden gyakorlat a megfelelő időben kerül lebonyolításra.

S4Y Klub

Regisztráljon törzsvendégprogramunkba és foglaljon kedvezményesen szállást bármely S4Y szállodában!

Érdekel

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legjobb ajánlatainkat, aktuális híreinket!

Feliratkozom

Árak / Foglalás